Shikatalle kaksi kultaa Mikkelistä

17.10.2015

Shikatan juniorit ottivat osaa lauantaina Mikkeli-Shiaihin loistavalla menestyksellä. Päivän parhaimmista suorituksista vastasivat Erika Vauhkonen ja Jenni Immonen.

Shikatan Karita Immonen aloitti päivän ottelemalla pronssille T11v -28:kgn sarjassa. Aloittelevan kilpailijan mitaliputki sai näin ollen jatkoa Joensuun kisojen hopean jälkeen.

Rasmus Vauhkonen aloitti päivänsä nihkeästi poikien alle 11v -34kg sarjassa. Yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla seitsemäs sija mikä ei tyydyttänyt Rasmusta. Siitä sisuuntuneena Rasmus sai uutta puhtia poikien 13v -34kg sarjaan. Ainoa tappio tuli sarjan voittajalle Mikke Mäkelälle sen jälkeen kaksi puhdasta 10-0 voittoa ja Rasmuksen päivä päättyi hymyyn pronssinen mitali kaulassa.

Jenni Immonen otteli poikien ja tyttöjen 13v -50kg sarjassa. Kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla hopeaa kaulaan. Jenni otti osaa myös 15v tyttöjen -52kg sarjaan. Jenni oli kuin uudesti syntynyt kun hän lähti ottelemaan. Ensimmäinen ottelu oli todella tiukkaa vääntöä Amali Ellinoista vastaan. Ottelua oli jäljellä vain kaksi sekuntia kun Jenni 7 pisteen tappioasemasta käänsi ottelun 10-0 voitoksi hienolla jalkaheitolla. Seuraava ottelu oli Jennin hallintaa ja selkeä 10-0 voitto ja kultaa.

Erika Vauhkonen jatkoi hyviä esityksiään viime viikon Samurai-cup osakilpailun voiton jälkeen. Ensimmäisenä kaatui tuttu vastustaja Milla Pyrrö 10-0. Toiseen otteluun tuli vastaan hyviä ja varmoja otteita esittänyt Venäjän Anastasia Ilina. Ottelu oli kovaa vääntöä ja ehkä venäläisen hallintaakin jossain kohdissa. Erika taisteli ennakkoluulottomasti ja sai sidottua vastustajansa pakettiin ajassa 2.18. Hieno voitto ja kultaa Erikalle.

Shikatan hienoa päivää tädensivät Alyssa Partanen pronssilla alle 18v tyttöjen -57kg sarjassa. Samassa sarjassa Petra Teittinen otteli neljänneksi. Anni Aalto puolestaan otteli 18v tyttöjen -63kg sarjassa hopealle.

Tänään todistettiin jälleen kerran todeksi se että tuli vastaan ketä tahansa niin ne on voitettavissa kun jaksaa luottaa omaan tekemiseen. Toinen mikä jäi monille mieleen että voitto on mahdollista niin pitkään ennen kuin tuomari lopettaa ottelun tai aika loppuu, otellaan loppuun asti.

-Marko Vauhkonen-