Shikatalle värisuora Samurai cupista

11.9.2016

Kirkkonummella pidettiin Samurai cup 3, 10.9. ja Shikataa edustamassa paikalla oli kolme kisaaja ja yksi tuomari. Kotiin täältä saatiin värisuora eli kulta, hopea ja pronssi.

Ensimmäisenä tatamille astui Jenni Immonen. Ensimmäisessä ottelussa Jenni kaatoi Emilia Heinosen pistein 7-0. Toisessa ottelussa Jenni yritti tehdä heittoa ja sen hieman epäonnistuttua saikin Jennin vastustaja siitä pisteet. Tästä ottelusta Jennille 7-0 tappio mutta pikaisesti siirrettiin jo katse seuraavaan otteluun, jossa Jenniä vastaan tuli 15-vuotiaiden judon ranking ykkönen Enisa Balatkhanova. Ottelu eteni tasaisesti niin että molemmat saivat pistesuoritukset alkuun. Tiukan väännön yhteydessä jouduttiin mattoon, jossa Jenni sai Enisan otettua tiukkaan sidontaan. Jenni hallitsi tilanteen upeasti loppuun asti ja 20 sekunnin sidonnan jälkeen ippon voitto.  Turnauksen päätteeksi Jenni sai kaulaansa samurai cupin kultaisen mitalin ja siirtyi kokonaiskilpailun kärkeen ennen viimeistä osakilpailua.

Pidemmän tauon jälkeen tatamille paluuta tekivät Juho Immonen ja Juuso Neuvonen. Juholta nähtiin muutamia hienoja yrityksiä mutta ne eivät aivan vielä tuottaneet haluttua tulosta. Muutamia otteluita kun saadaan vielä lisää, niin Juholtakin tullaan varmaan näkemään loistavia judo otteluita. Juho sai mukaansa M21 alle 90 kilon sarjasta pronssisen mitalin. Juuso Neuvosella oli samurai cupissa todella monta tiukkaakin tiukempaa ottelua. Juuso oli tatamilla 6 kertaa ja yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikki kestivät vähintään sen täyden 5 minuuttia. Juuson paluu tatamille tuotti tällä kertaa hopeisen mitalin mukaan samurai cupista, sarja oli M21 +90 kiloa. Tältä kaksikolta onkin jatkossa lupa odottaa kovan luokan suorituksia tulevissa koitoksissa.